República de Catharus

lib3

Detalls del llibre

Editorial: Gami Editorial
Idioma: Català
Tapa tova: 142 pàgines
ISBN-10: 8417688218
ISBN-13: 978-8417688219
Pes del producte: 313 g
Dimensions: 15.24 x 0.97 x 22.86 cm

En aquest llibre narro la història de la vila de Catharus. El lector descobrirà la història d'un poble senzill i treballador, que sempre advoca per la pau i la tranquil·litat, però també, un poble que no oblidarà mai tot el dany sofert per part del Regne Constitucional d'Uros. Un poble que ja no confia, ni en els Papanuts ni en els Urcos. L'etern i perenne conflicte que intento reflectir en aquesta espectacular història, ens mostra un poble fred i opressor que no deixa de retallar llibertats als ciutadans de Catharus.

Convençut que aquesta situació no havia de prolongar-se més temps, he considerat que ha arribat el moment de fer repàs dels èxits i dels fracassos de la història d'aquest poble i sobretot d'aquesta època en què la lluita dels seus ciutadans, s'ha convertit en una imparable lluita.

Aquesta tasca m'ha donat l'oportunitat de rememorar la vida política d'aquell temps llunyà de Nubilum Terrae. Un llibre dirigit a totes aquelles persones que encara no entenen el sentiment d'un poble que ja no suporta més aquesta situació opressiva. Aquí he dut a terme una narració selectiva i crítica dels esdeveniments i passions que van afectar aquest poble i no una descripció neutral i enciclopèdica de la seva història.