Realidad poética · Alteración de la conciencia

lib2

Detalls del llibre

Editorial: Gami Editorial
Idioma: Espanyol
Tapa tova: 256 pàgines
ISBN-10: 8417688145
ISBN-13: 978-8417688141
Pes del producte: 395 g
Dimensions: 13.97 x 1.47 x 21.59 cm

En aquest llibre intento transmetre no només els meus pensaments poètics, sinó també obrir una porta a certs pensaments filosòfics, a delicades qüestions que segurament crearan un debat intern en les ments dels meus lectors. Podem observar dues parts ben diferenciades, una seria "Alteración de la conciencia", una sèrie de dissertacions i relats curts, que són un ventall de diferents històries que deixen una porta oberta a la reflexió, i una segona part, "Realidad poética", que està composta per un poemari o col·lecció de poemes curts que no és més que un recorregut per les meves inquietuds i desvetllaments, reflexions que han deixat empremta en la meva consciència i que configuren la geografia dels meus sentiments.