La chica del piano rojo

La chica del piano rojo

En aquest llibre, l'autor comença amb la història d'un compositor de música clàssica contemporània que ha perdut el sentit de la seva vida i de la inspiració. Tot això el condueix a caure en una crisi existencial que inevitablement l'arrossega a l'abisme més profund de si mateix, decidint posar punt final a la seva carrera artística.

Ens trobem davant d'una emotiva història plena d'amor i esperança, però al seu torn també, davant d'una trista i profunda realitat de la qual gairebé ningú pot escapar. La música té un component emocional molt gran, igual que l'amor, i l'autor ens ho demostra amb aquesta bella partitura composta per la paraula i el sentiment. No estem davant d'un simple llibre que ens explica qualsevol història, estem davant d'una veritable simfonia, on la seva part més melòdica, ens permet connectar amb les nostres més profundes emocions. Una gran història que quedarà gravada a foc per sempre en l'ànima dels lectors.

Moltes gràcies, Jordi Edo, per escriure aquest llibre. Per a mi ha estat una gran experiència com a lector, perquè no sempre et trobes amb un llibre, que a més de bona literatura, també desprengui bona música.