Burofax

En aquest humil desassossec, al segle XXI

Destinatari Senyors polítics, pares i educadors.

Assumpte Reclamació solidària.

Molts Srs. meus,

Ens posem en contacte amb vostès en relació amb els greus fets que s'estan esdevenint en aquest món.

El motiu d'aquesta comunicació, és perquè ens posem a treballar ja, pel benestar de tots, que som tots, i per a poder trobar d'una vegada per totes, el camí cap a la responsabilitat, l'esforç i els valors ètics.

Si llancem una pedra a un riu, la seva llera no es veu afectada, però no passaria el mateix si el riu fos un sistema ordenat en el qual cada partícula tingués una trajectòria fixa, ja que l'ordre s'esfondraria.

Ens aproximem cap a una crisi de perceptibilitat, on la complexitat del món ens portarà a simplificar-ho tot, fins a la tangible realitat, com ho és el gran desordre mundial que s'acosta.

Sóc un simple ciutadà astorat pels bombardejos incessants d'uns països a uns altres, sumat a les atrocitats dels repudiats continents i refugiats sense destí, i ple de perplexitat per la permissibilitat dels polítics cap a aquests dirigents assassins. Sumat a la incògnita, sense saber encertadament quina és la veritable realitat, a causa de la manipulació de la informació acompanyada per un abric d'avenços tècnics, que més que donar suport i reflectir una clara situació mundial, ens oculta gran part dels fets i la veritable raó per a aquests successos.

És evident la clara tendència general al desordre, on un vidre es trenca i l'aigua d'un got cau per la vora. Un sistema mundial caòtic i confús que ens adapta amb fermesa a una estabilitat occidental inestable per a nosaltres mateixos i assassina per a la resta de món.

La humanitat va patir l'horror de dues guerres mundials, però amb això no n'hi ha prou, perquè la mentida dels freds conflictes energètics i religiosos que vivim, seguiran destruint innocents i aportant una gran marea de refugiats als quals ningú vol.

Els interessos per mantenir certs punts estratègics de poder i l'ambició del poc adobat ésser humà, els fan aixecar murs infinits que arriben fins al capdamunt del cel i abonem el fons dels nostres mars i oceans amb innocents refugiats que mai van demanar el que estan patint.

Mentre una part del món es fon entre hamburgueses de plàstic i telebasura, una altra part mor per un sense sentit absurd i descontrolat, frenada per les barreres de la inconsciència humana, que fuig de l'altra realitat.

Ja no existeix el cor, només la matèria que ens aixafa amb els seus valors del poc esforç i la manca de responsabilitat, on la solidaritat, ja només queda per a uns pocs.

Per a qualsevol inquietud o aclariment sobre el contingut d'aquest burofax, no dubti en posar-se en contacte amb mi.

Sense un altre particular, aprofito l'ocasió per a enviar-los una cordial salutació.

Remitent Toni Benavente García

Imprescindible llegir la lletra en cursiva

La llei no diu que el destinatari hagi acceptat el burofax, sinó que l'emissor ho hagi enviat. Per tant, tenint en compte la legislació i la jurisprudència, en la majoria dels casos és més adequat no rebutjar el contingut d'aquest burofax, ja que les conseqüències podrien ser negatives per al destinatari i per al món.